Virta Maria

Asiakkuuspäällikkö, VTM

41 v


Olen 41-vuotias kahden alakoululaisen äiti Naantalista. Olen hyvin tyytyväinen Naantalin palveluiden tasoon niin päiväkodeissa, kouluissa kuin terveydenhoidossa. Lapset voivat harrastaa edullisesti, kun koulujen liikuntasalit ovat urheiluseurojen käytössä iltaisin. 

Olen asunut 13 vuotta Naantalissa. Naantali hurmasi minut kauneudellaan, luonto on monimuotoinen ja viheralueet hyvin hoidettuja. Naantalin merellisyydestä pääsee jokainen nauttimaan rannan vieressä kulkevien kävelyteiden ansioista. 

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri, pääaineena olen opiskellut kansantaloustiedettä.  Kuntatalouteen olen perehtynyt tekemällä yhdessä professori Matti Virenin kanssa tutkimuksen: Kuntien henkilöstö, tehokkuus ja kuntakoko.

Olen työskennellyt asiakasvastaavana Op:n yrityspankissa 15 v.  Erityisosaamiseni on rahoitus ja talous. Työssäni pääsen seuraamaan paikallisten yrityksen tilannetta läheltä ja se on hyvin palkitsevaa. Uskon että tästä osaamisesta olisi hyötyä myös kuntatasolla. 

Minulle on tärkeää, että Naantali uudistuu mutta pysyy Naantalina. Meidän tulee pitää huolta ihmisestä koko elinkaaren ajan: lapsiperheiden palvelut ja turvallinen elinympäristö on taattava, uusien työpaikkojen syntymistä on edistettävä ja ikäihmisille on mahdollistettava monipuoliset palvelut.


Uskon, että yhteistyöllä asioita saadaan eteenpäin.