Hissa Antti

Myyntineuvottelija


Olen 57 vuotta sitten Turussa syntynyt ja nykyisin kiinteistönvälitysalalla työskentelevä. Muutimme avovaimoni ja 2 koiran sekä 1 kissan kanssa 5 vuotta sitten tänne Meri-Naantaliin.

Olen tehnyt aiemmin uran poliisina mm. Porvoossa ja Helsingissä, missä työskentelin vaativassa rikostutkinnassa. Asuin v. 1995-2000 ulkomailla, mm. Tunisiassa ja Etelä-Afrikassa, missä olin virallisesti Norjan suurlähetystön palkkalistoilla diplomaattistatuksella.

Politiikka on kiinnostanut minua nuoresta alkaen ja omaan aika vahvat liberaali-konservatiiviset mielipiteet asiassa kuin asiassa. Omasta mielestä Naantali kaupunkina on hoidettu hyvin ja tämä on viihtyisä, turvallinenkin paikka elää niin ikäihmisille kuin nuorillekin, tosin muistan ajat, kun poliisiasemat olivat pienilläkin paikkakunnilla ja tutut, näkyvät poliisit kuuluivat katukuvaan.

Monet tuttuni eri puolilta Suomea ovat kysyneet minulta, miksi päätimme Naantaliin muuttaa ja vastaan heille, miksi emme asuisi Suomen parhaassa kaupungissa! Työtä ja nimenomaan yhteystyötä vaatii, että jatkossakin se sellaisena pysyy.

Purjehtiminen oli aikanaan minulle kaikki kaikessa, nyt mukava työ ja lenkit koirien kanssa.